24-uurskamer

De 24-uurskamer is bedoeld om, na het overlijden tot en met de dag van de uitvaart,  een ruimte te hebben waar ongeacht de dag of het tijdstip de nabestaanden bij hun overleden dierbare kunnen zijn.

24-uurskamer

De 24-uurskamer is sfeervol en huiselijk ingericht. Er is een zithoek, een hoge tafel met 2 stoelen die, indien gewenst, uitgebreid kan worden met meerdere stoelen. Tijdens deze dagen kunt u met persoonlijke spullen uw eigen woonkamer creëren.

24-uurskamer   .

Ook is er, zoals op de foto te zien is, een keukenblok met Senseo apparaat en een waterkoker. In de kastjes vindt u onder andere kop en schotels, theekopjes, limonadeglazen, koffiepads, diverse smaakjes thee en suiker. De koelkast is gevuld met koffiemelk en diverse soorten frisdrank. Verder staan er een aantal bloemenvazen.

De 24-uurskamer is ook voorzien van een toiletruimte.

Als laatste, maar eigenlijk als belangrijkste, is er in de kamer een plaats gereserveerd waar de kist met uw dierbare overledene op een koeling kan staan.

Wij, van uitvaartcentrum De Venen zullen dagelijks even een kijkje nemen bij uw dierbare overledene. Wij zorgen dat de gebruikte kopjes en glazen omgewisseld worden voor schone en zullen de koffie, thee en de inhoud van de koelkast controleren en indien nodig aanvullen.

Indien u na het lezen van bovenstaande nog vragen heeft, of als u de 24-uurskamer een keer zelf wilt zien, kunt u altijd een afspraak maken met een uitvaartleidster van uitvaartcentrum De Venen om geheel vrijblijvend en zonder enige kosten, een keer langs te komen.